26.8.13

"what the fuck is wrong with you boys?" -"we are horny"

Anteeksanteeksanteeks mun hiljaiselosta täällä blogin puolella! Kunhan saan mun kasvion biologiaa varten tehtyä, oon hetken aikaa taas vapaa koulujutuista. Kesän aikana jotenkin unohtui koulustressi, ja nyt muistinkin, miks sitä niin paljon vihaan. Kolmesta aineesta pitäis tehdä jonkin sortin raportti yms ja vasta nyt alkaa tajuamaan, että jotain pitäis tehdä! Hyvää alkanutta kouluviikkoa jokaiselle, toivottavasti teillä ei oo niin paljon tekemistä kun mulla koulujuttujen kanssa! :-)

//kuvat sedän häistä lauantailta! 

38936 384 097 864

14 kommenttia:

  1. kiva blogi ja mukavan värisiä kuvia! :)

    http://singit-wilma.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtavan hyviä kuvia osaat ottaa (:

    http://llifeisadream.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Hauska tää blogi, jotenki kiva toi bannerin sijainti. Musta ulkoasu olis vieläkin hienompi jos sillä olisi tausta. Ei mikään hirmu näkyvä kuitenkaan, ihan sellainen vaikka, että näkyy reunoilta sentin verran. Tommonen mintunvihree vois sopii ku sitä on tossa bannerissakin.

    Kaikin puolin kuitenkin tosi kiva blogi, älä ota siis kommenttia pahalla, tykkään vaan väreistä :)

    http://ohleopardd.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitoksia tästä kommentista! En tosiaankaan ottanut pahalla, vana mukava että joku jaksaa kommentoida jotain rakeentellistakin :-D pistän ton taustan tosiaankin harkintaan, katon vielä mitä aijon tehä! :-)

      Poista
    2. Oi hyvä. Välil vaa miettii kaks kertaa mitä uskaltaa kommentoida, kun osa ottaa kaiken heti niin negatiivisesti vaikka kuinka nätisti yrittäisi sanoa niin vastaus on "älä puutu mun blogiin, mee pois jos ei miellytä!" haha :D

      Poista
    3. valitettavasti mäkin oon törmännyt tähän liian usein....:D

      Poista
  4. Ihana blogi sulla! Tuo banneri on aivan hurjan ihana ja ulkoasu on muutenkin semmonen kiva ja simppeli, hyvin nappaa! Kuvat on ollu tosi onnistuneita viimisimmissä postauksissa ja niistä välittyy positiivinen fiilis! :)

    http://likethousand-stars.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua, et tiedäkkään kuinka tää kommentti piristi! Oon ollut sun blogin lukija jo kauan, ja katon aina ihan innoissani sun uudet postaukset! Kommentoinkin vähän aika sitten sun ig-kuvaan :-D No mutta juu, kiitoksia paljon<3

      Poista
  5. Aivan ihania kuvia ja tosi omaperänen ulkoasu, tykkään kauheesti c: ja oot tosi kaunis!

    http://cowswings.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Oh noes mitätääon. Kauheeta. :D

    VastaaPoista

kritiikkiä otetaan vastaan, muttei haukkumisena :-)
-älä sano mitä ajattelet, vaan ajattele mitä sanot.