6.8.12

taas vaan tekstiä.

 Kirjotin eilen hirveen pituisen tekstin, mutten saanut julkaistua sitä, kun postasin puhelimella...mutta tässä se sitten on:
Heippa! Mun piti postailla jo pari päivää aikasemmin, mutta suunnitelmat muuttu niin radikaalisti, ettei mitään rajaa.
Torstaina illalla seittemän maissa äiti ilmoitti että lähetään aamuyöllä koko perheen voimin
Pietariin ja siellä me sitten oltiinkin lauantai-iltaan saakka :-) Aattelin, että matkasta tulee tylsä, mut loppujenlopuks kävi niin, että Lahja sattu sinne samaan aikaan ja vietettiin aika yhessä....
Perjantaina hoidettiin äidin asioita ja käytiin vierailemassa äidin kouluaikaisella kaverilla, ku se sattu samaan aikaan Pietariin ku me :-D Lauantai taas meni tosi nopeesti. Käytiin sillon sirkuksessa ja se oli tosi hieno näytös, siel oli kaikkee perus sirkuskamaa mut myös vähän erikoisempia näytöksiä :-) sirkuksen jälkeen lähettiin ajaa melkeimpä heti kotiin päin.
Tänään olin sitten Millan kanssa ja olibtosi kivaa :-)Jotain uuttakin oon saanu näinä muutamina päivinä: uuden (ja halutun) puhelimen, mustat korkeevyötäröiset, hameen ja uudet korvikset :-) Mut ei mulla tässä muuta, lisään muutaman kuvan ja meen jatkaa leffan kattomista.

 Tänään sitten heräsin kymmeneltä, ja lähin kahentoista jälkeen äidin ja pikkuveljen kanssa prismaan kattelemaan kenkiä, mukaan loppujenlopuksi päätyi kolmet parit tennareita. Neljän jälkeen siivottuani hamsterin häkin lähdin Lindan kanssa Hyvinkään Willa-kauppakeskukseen... Kaikki kuvat ovat puhelimessa, joten lisäilensitten huomenna kuvia ostoksista ja Pietarin reissusta :--) öitä.

1 kommentti:

kritiikkiä otetaan vastaan, muttei haukkumisena :-)
-älä sano mitä ajattelet, vaan ajattele mitä sanot.